Kicsit szerényebb lelkesedés jellemezte ezt a hónapot a bejelentések terén, kevesen döntöttek úgy, hogy megpróbálkoznak az írással, tesztadatbázisunk megfelelő színvonalú bővítésével. Ez rányomta a bélyegét az egész hónapra, lassan csorogtak az írások, hogy aztán annál gyorsabban ki is potyogjanak.

Szerencsére azért a végén csak befutottak azok, akikre vártunk, illetve akikre számítottunk. Külön örömömre szolgál, hogy újoncok is próbálkoztak, közülük hadd emeljem ki Minimalman munkáját, aki egy remek MDK-teszttel mutatkozott be, és revan07 SW: Battlefront munkája is dicséretes.

A képzeletbeli dobogóra nálam ebben a hónapban (ábécésorrendben) iverson2, JohnBart, LordTom és Minimalman került (olykor előfordulnak megosztott helyezések), végül sok aspektust mérlegre téve JohnBart tesztjét találtam minden szempontból megfelelőnek (bár az avatott szem megérzi rajta, hogy írója időzavarba került, ám sajnos én is ismerem ezt az érzést, mint oly sokan, akiknek már függött feje felett Damoklesz kardjaként a lapzárta fenyegető réme), de világos, átlátható, jól összerakott teszt az övé, amely ismét egy kevésbé ismert, urambocsá alkalmi játékot vett górcső alá, újfent olyan végeredménnyel, hogy kedvet kaptam hozzá, és remélem, ti is így lesztek vele, ha majd (reményeim szerint nemsokára) elolvashatjátok a tesztjét az oldalon. Természetesen a többieknek is köszönöm a munkát, remélem, megtisztelnek minket a jövőben is, mint ahogy abban is bízom, hogy mások is kedvet kapnak az íráshoz.

Hivatalos formában tehát: a Tesztelj Velünk! pályázat 2009. októberi kiírásának győztese:

JohnBart, Tower Bloxx Deluxe tesztjével.

Kezdődjék a novemberi pályázat, a szokásos kiírást hamarosan közzéteszem. További jó munkát és jó játékot mindenkinek!