A tesztírói pályázat nem titkolt célja az, hogy felkutassuk azokat a tehetségeket, akik alkalmasak arra, hogy a magazinban is színvonalas írásokkal álljanak az olvasóközönség elé. Így lett a PC Guru stábjának értékes tagja JohnBart 2009-ben, és ahogy azt már sokszor megírtuk, az ajtó mindig nyitva áll azok előtt, akik elég talentumot éreznek magukban erre a feladatra. Nos, az utóbbi hónapok során volt valaki, aki állandóan magasan a léc felett teljesített, kiváló írások egész sorát nyújtotta be, és ezzel el is halászta a többiek orra elől az első helyezettnek járó díjat. Ha ez bárkinek is frusztráló volt, az most fellélegezhet: Mahmud, mert hát róla van szó, többé nem lesz ellenfél, mivel a magazin következő számában már mint cikkíró kolléga mutatkozik be, így a pályázatnak végérvényesen búcsút mondott. Innentől a pöttyös a ti térfeleteken pattog: nevezzetek, mutassátok meg magatokat, tudásotokat, fogalmazási készségeteket, mert a lehetőség mindenki számára adott.

Ami pedig az augusztusi pályázatot illeti: sajnos a mérleg ezúttal a „piros oldalra” billent, több volt az elutasított, mint az elfogadott írás. Örülnék neki, ha mindenki komolyan venné a dolgot, és nem üresen beküldött tesztsablonokkal, pár mondatos fércmunkákkal szórakozna, mert ha mi komolyan vesszük ezt a dolgot, akkor talán joggal várjuk el, hogy ti is így tegyetek.

Azért persze voltak kimagasló és elfogadható pályaművek is, így tudtam miből választani, és ezt meg is tettem. Hogy mindezt hivatalos formába öntsem -- a 2012 augusztusi Tesztelj Velünk! pályázat, ezzel együtt a két hónapos PC Guru előfizetés nyertese:

  • SirRetek, a HEAT Online című játékról írt tesztjével.

Gratulálok neki, és miután az előző havi pályázatot is ő nyerte, előfizetését meghosszabbítjuk. A többieknek is köszönöm a részvételt és a munkát, az elfogadott írások hamarosan kikerülnek az oldalra (legalábbis amelyekhez van képanyagunk, vagy kapunk ilyet a tesztelőktől, részletesen lásd a pályázati kiírásnál belinkelt GYIK-ot). Várom a jelentkezőket a szeptemberi pályázatra (ismételten felhívva a figyelmet a játékszabályok, különös tekintettel az „előbb kérdezz, aztán dolgozz” pont betartására) -- sok sikert mindenkinek!