Miután a karácsonyi betegre zabálás, a szilveszteri erős elhajlás, plusz a játékteszteléseken túl a magazinnal kapcsolatos, az eddiginél nagyobb odafigyelést igénylő meló okán így is csúszásban vagyok, ne húzzuk az időt, csapjunk a közepébe, ugorjunk fejest a média résébe, és lássuk, ki nyerte a tavalyi utolsó megmérettetést azon hét pályázó közül, akinek írását elfogadtam. A győztes (örömömre meglehetősen szoros küzdelemben, ami ugye azt is jelenti, hogy jó részt színvonalas művek érkeztek be) tehát, azaz a 2012 decemberi Tesztelj Velünk pályázat és a vele járó két hónapos PC Guru előfizetés nyertese:

  • HOBA, a Red Dead Redemption: Undead Nightmare DLC-ről írt tesztjével.

Gratulálok neki csakúgy, mint a többieknek, és egyben megköszönöm a munkát, főleg hogy időt szántatok rá az ünnepek alatt és a nullsíkon túl. Egyben útjára indítom 2013 első pályázatát is, melynek eredményhirdetésére talán már... no de ez legyen meglepetés.

Utóirat: az elfogadott írások publikálása tárgykörében kis türelmet kérek (és meg is köszönöm egyben), váratlan technikai akadályok léptek fel, ám így vagy úgy, de felülkerekedünk a gondokon, és nemsokára minden írás felkerül az oldalra.