TF2: Bemutatkozik a Force-A-NatureLassan a végéhez közeledik a scout update körüli felhajtás, ugyanis szinte már mindent megtudtunk a szóban forgó frissítés részleteiről. Láttuk az új pályákat, az energiaitalt, az új baseballütőt, most pedig az új puskával is megismerkedhetünk, ami a régi scattergunt hivatott lecserélni. A Force-A-Nature névre keresztelt dupla csövű sörétes puskának az az érdekessége, hogy nagyon lassan lehet újratölteni és csak kevés töltényt vihetünk magunkkal, de ezeket a hiányosságait a hatalmas erejével ellensúlyozza, illetve azzal hogy ha a levegőben sütjük el, még magasabbra ugorhatunk (kvázi triplaugrás).

Ha megtetszett nektek a fegyver, akkor a frissítés hivatalos oldalán közzétett szavazáson elősegíthetitek, hogy ez legyen az első új eszköz, ami a kezetekbe kerül.

Más. Akik imádják a játékot és majd megőrülnek azért, hogy valamilyen módon a nyilvánosságnak is megmutassák ezt, azok már meg is rendelhetik azt a 20 dolláros pólót, amin egy klasszikus szállóige (Grass grows, birds fly, suns shines, and brother, I hurt people -- Scout) képregényváltozata szerepel.