The Club megjelenési dátumA Bizzare Creations bizony még elég zöldfülünek számít az akciójátékok műfajában, hiszen kiemelkedő alkotásuk, a Project Gotham Racing bizony távol áll ettől a műfajtól - ez ugyanis egy versenyszimulátor. Természetesen kár volna leszavazni leendő alkotásukat ilyen "csekélység" folytán, pláne ha közelebbről is megvizsgáljuk a The Club című leendő alkotásukat. A játék teljes egészében a pörgős akcióra hajt, ahol az adrenalin áztatta környezetben kell valahogy életben maradnunk, bármi áron. Itt bizony csak egy csavar leszünk a nagy motorban, gazdag emberek hobbijában játszunk fontos szerepet. Nyolc modernkori gladiátor felett kapjuk meg az irányítás lehetőségét - ők egyébként kidolgozott háttértörténettel is rendelkeznek majd -, akikkel külső nézetben kell életben maradnunk mások nagy kárára.

(Aki esetleg látta a Tökéletes célpont című akciófilmet John Woo rendezésében és Jean-Claude van Damme főszereplésében, az nagyjából el tudja képzelni!)

A SEGA nagy bejelentésre szánta el magát - igen, már megint -, így most már biztosra vehetjük, hogy a Bizzare Creations új jövevénye, a The Club 2008. február 8-án lesz elérhető mindenki számára, így magától értetődően a PC táborlakóknak is.