The Club - új naptárbejegyzésA Bizarre Creations - melyet főleg a Project Gotham Racing című konzolos sorozatról ismerhettek néhányan - új játéka nagyon akciódúsnak ígérkezik, ami talán annak is köszönhető, hogy olyan filmekre épít, mint a Tökéletes célpont és a Menekülő ember. A lényeg itt is ugyanaz, egy brutális, illegális sport keretében egy rakás gazdag fickó fogad arra, hogy ki éli túl majd a meccset. Összesen nyolc karakter közül lehet majd választani, akiknek megismerhetjük a történetét is, miért és hogyan kerültek ide. A helyszínek változatosak lesznek, találni nyílt terepet, például háborúban lerombolt városokat, vagy zárt helyeket, mondjuk egy elhagyatott gyárat.

The Club - új naptárbejegyzésHa egyedül akar valaki játszani, akkor öt játékmód várja tárt karokkal (Általános, Idő ellen versenyző, Túlélő, Ostrom és Vesszőfutás), multiban pedig kilenc lesz, ahol 15 játékossal lehet versengeni a ranglista első helyéért. Ez természetesen egyjátékos módban is meglesz, hiszen pontokat kapunk minden cselekedetért, ha nyerni akarunk, akkor pedig minél gyorsabban és hatékonyabban kell teljesíteni a pályákat. Fegyverek terén sem spórolnak a fejlesztők, összesen 17 pusztító eszközzel lehet majd a másik életére törni. A grafikáról felesleges áradozni, a képek magukért beszélnek. A zenéről azonban megéri néhány szóban megemlékezni, ugyanis a főcímdalt Jesper Kyd szerzi, míg az egyszemélyes módhoz Richard Jacques, a multi őrület alatt pedig Chris Chudley dallamait hallhatjuk majd.

A késés szerencsére ebben az esetben sem nagy, az év vége helyett 2008. februárja az új kitűzött dátum, talán ezt sikerül majd tartani.