• Május 16-án érkezik a The Division 2 első nyolcfős raidje, az Operation Dark Hours
  • A célpont a Black Tusk által uralt Ronald Reagan Reptér
  • A raid teljesítéséért többek között egy új egzotikus fegyver és új kozmetikai elemek is járnak

Az Ubisoft már a megjelenés előtt is nagy hangsúlyt fektetett a The Division 2 nyolcfős raidjeire, mint a végjáték meghatározó elemeire, most pedig az is kiderült, hogy mennyit kell várnunk, mire az első ilyen raidet kipróbálhatjuk: körülbelül két napot. A fejlesztők ugyanis nemrég egy ütős trailer segítségével bejelentették, hogy a játék első raidje, az Operation Dark Hours, május 16-án, helyi idő szerint este hatkor rajtol.

the-division-2-raid.jpg

A háttértörténet szerint a Ronald Reagan Repteret kell lerohannunk, melyet a játék legkeményebb frakciója, a Black Tusk tart ellenőrzése alatt. A csúcstechnológiás fegyverekkel felszerelt katonák fegyvereket, ellátmányt és különféle prototípusokat hoznak be Washington D.C.-be a reptéren keresztül, ezért csak természetes, hogy a kormány maradéka szeretne leszámolni a hellyel. A raid teljesítéséért többek között egy új egzotikus fegyvert szerezhetünk a főellenfelektől, azok pedig, akik május 16. és május 23. között teljesítik a kihívást, egy exkluzív felvarróval is gazdagabbak lehetnek.

the-division-2-raid-02.jpg

Ahhoz, hogy részt vehessünk az akcióban, fontos, hogy karakterünk 30-as szintű legyen, aki már elérte a World Tier 5-ös osztályt, valamint Gear Score-ja is meghaladja a 490-t. Ha ezeket a feltételeket teljesítjük, nincs más dolgunk, mint beszélni a helikopterpilótával a Fehér Házban, és már indulhat is a móka.