• Méretesebb frissítést kapott a The Division
  • Az újdonságok között szerepel két új globális esemény és két új legendás küldetés
  • Valamint a Div Tech is könnyebben beszerezhető lesz innentől
  • Titkosított felszerelés is nagyobb eséllyel esik innentől kezdve

 Bár már tudjuk, hogy dolgoznak a The Division 2-n, a jelek szerint ez nem jelenti azt, hogy az Ubisoft magára hagyná az eredeti játékot.  Legalábbis erre utal, hogy érkezett egy igen combos patch a programhoz, mely igen sok változtatást eszközöl az eddigi játékmenetben. Érkezik például két új globális esemény, két új legendás küldetés, de az egyes felszerelések és a Div Tech esési valószínűségébe is belenyúltak a fejlesztők.

A két új globális esemény a Blackout és Onslaught névre hallgat. Előbbiben sokkoló lőszerrel szerelnek fel minket, amivel akár el is kábíthatjuk az ellenfeleinket, utóbbiban pedig megégethetjük, kivéreztethetjük vagy összezavarhatjuk az rosszarcúakat, a hatás minden újratöltésnél cserélődik. Ami a küldetéseket illeti, innentől kezdve az Amherst’s Apartment és a Grand Central Station missziókat is végigvihetjük legendás nehézségi fokozaton.

Változtattak továbbá a titkosított felszerelések és a Div Tech esési valószínűségén is. A játék minden területén nőtt annak a valószínűsége, hogy titkosított szettet kapunk, például egy legendás küldetés teljesítése után 20% esélyünk van ilyesmire. Div Techet pedig eddig szinte csak a Dark Zone-ban találhattunk, most ez is változni fog. A napi küldetésekért 25 Div Tech jár, míg a heti küldetésekért és a szezonbérlet mellé járó ládák begyűjtéséért 100 Div Tech üti a markunkat, ami azért már egy komolyabb összeg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!