• Megtekinthető az első teaser trailer a Dark Brotherhood DLC-ből
  • A kiegészítőt két részletben kapjuk meg, és orgyilkosnak állhatunk benne
  • A Dark Brotherhood premierdátumát és árát még nem fedte fel a Bethesda

Tavaly júliusi QuakeCon 2015 alkalmával jelentette be a ZeniMax Online és a Bethesda, hogy az The Imperial City nevű nagyobb lélegzetű kiegészítőt követően további három DLC-vel bővíti a The Elder Scrolls Online című MMORPG-t. Az Orsinium és a Thieve's Guild már megjelent, így már csak a Dark Brotherhood című csomag maradt hátra, melyből most megtekinthetjük az első rövid ízelítő videót is.

A tartalommal alaposan megtömött expanzió számos játékórával bővíti a TESO-t, ezért a Bethesda úgy döntött, hogy azt két részre bontva kapjuk majd meg. A Dark Brotherhood DLC Game Pack csomagban a Dark Brotherhood nevű orgyilkos szövetségbe léphetünk be, hogy piszkos munkákat végezzünk el a számukra. Ehhez megnyílik a szintfüggetlenül meglátogatható Gold Coast, ahol Anvil és Kvatch városát is felfedezhetjük a The Elder Scrolls IV: Oblivion óta első alkalommal. A történetet továbbszövő, újrajátszható küldetések során visszatérnek a Contract megbízások és a Black Sacrament vértszett, valamint újra bejárhatjuk Tamriel emlékezetes helyszíneit. Ezeken kívül eddig nem látott főellenfelekkel is megmérkőzhetünk, a Dark Brotherhood tagjaként pedig nem csak új kosztümök, felszerelési tárgyak, és motifok, hanem új passzív skillek is megnyílnak előttünk.

A Base Game Patch csomag szintén fontos dolgokkal bővíti-finomítja az alapjátékot, az installálását követően például lehetőséget kapunk arra, hogy ellenségeinket méreggel tegyük el láb alól, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt megjelennek a karakternevek a képernyőn, megszűnik a Veteran rang, számos újdonság kerül a játékon belüli bolt, a Crown Store polcaira (pl. kalapok, plusz karakter slotok stb.), illetőleg a program stabilabb, kiegyensúlyozottabb lesz a program tőle. 

A Bethesda egyelőre további részletek még nem árult el a kiegészítővel kapcsolatban, így nem tudni azt sem, hogy mikor érkezik és milyen áron lesz beszerezhető.