Star Wars: The Force Unleashed II  Mûvészi munkákA szóban forgó dokumentum szerint az átiratot az Aspyr intézi, ami nem valami biztató jel, tekintve milyen rosszul lett optimalizálva az első Force Unleashed, de azért bízunk abban, hogy ezúttal már jobb munkát végez a texasi csapat, Starkiller új kalandja ugyanis olyannak ígérkezik, melyet nem érdemes kihagyni -- legalábbis a Star Wars-rajongóknak semmiképp.

A folytatásban a néhai Starkiller klónjaként Darth Vader elől kell menekülünk, hogy megtaláljuk szerelmünket, Juno Eclipse-t, ám ha nem volna elég, hogy a galaxis legerősebb sithje és milliónyi katona liheg a nyakunkba, tegyük hozzá azt is, hogy a klónozásnak van egy kellemetlen mellékhatása: azok a lények, akik az erő használói, eddig minden esetben rövid időn belül megbolondultak.

Nem valami jók tehát a kilátások, Starkillert azonban nem olyan fából faragták, aki könnyen feladná. A folytatásban ezért lehetetlent nem ismerve két fényszablyát használva, valamint új és erősebb képességek birtokában harcba indulunk, versenyt futva az idővel és a birodalom erőivel.