A The Last of Us: Part 2 talán a PlayStation 4 egyik legvártabb programja, amiről már jó néhány dolgot tudunk, a megjelenési dátumot azonban még mindig nem közölte se a Sony se a Naughty Dog. Igaz, az Amazonon már kétszer is feltűnt egy dátum, aminek placeholder jellege már biztos, ahogy az is, hogy a játék idén megjelenik. A kérdés csak az, hogy mikor. 

A munkálatok ugyanis még mindig zajlanak, erről a The Last of Us: Part 2 társírója tett ki egy bejegyzést a saját Instagram csatornájára, a következő megjegyzéssel: "Benne vagyok a játékban! Annyira nagyszerű!" Azt nem lehet tudni, hogy utólagos felvételekről van-e szó, vagy ennél nagyobb szerepet kap-e Halley Gross, aki most 33 éves, és két évvel ezelőtt már a Westworld-nek írt epizódokat, sőt az Amerikai Forgatókönyv Írók Céhének díjára is jelölték. 

A hölgy elsősorban tévés sorozatokat ír, a The Last of Us: Part 2 első videójátékos munkája. A Sony kihagyja az idei E3-at, így érdekes lesz látni, hogy milyen formában kerül bejelentésre a premierdátumot: az biztos, hogy nem egy Twitter-csiripet fogunk látni, de és az, hogy nyár előtt nem kerül boltokba a program. Meglátjuk, hiszen 2017 végén Neil Druckmann, aki szintén a képen van, azt nyilatkozta, hogy a program félig már készen van

tlou-halley-gross-555x694.jpg