• A The Last of Us: Part 2 új sztárja egy malac
  • A szerepét még nem hozták nyilvánosságra
  • De ahogy a többi karaktert, úgy őt is motion capture eljárással keltik életre

Most vagy a Naughty Dog volt vicces kedvében és csak a bolondját járatják velünk, ez esetben pacsi, mert az ilyesmi kitalálása jól fejlett humorérzékre utal. Vagy komolyabban veszik a munkájukat, mint gondoltuk, ez esetben pedig szintén jár a pacsi, mert akkor ezek az emberkék ott aztán semmit sem bíznak a véletlenre.

Történt ugyanis, hogy a minap az E3 2017-ről lemaradt The Last of Us: Part 2 direktora, Neil Druckmann egy tweetet dobott ki, amiben azt írta, hogy remekül indult a motion capture felvétel ama szent napon. A képen viszont egy malac feszített büszkén.

Mellette a játék társírója, Halley Gross is kitett Twitterre egy üzenetet, ami szövegben csak annyit tartalmazott, hogy „srácok, srácok, srácok, srácok, srácok”, de ő már egy videót csatolt mellé, amiben éppen malackát eteti, remélhetőleg nem bacon szalonnával.

Hogy milyen szerepe lehet egy malackának a The Last of Us: Part 2-ban, amiért egy elő cocát is be kellett vonni a motion capture felvételekbe, az rejtély. Lehet, hogy Ellie kap egy kabalamalackát? Vagy az erdőt ellepik a gombafertőzött, gyilkos, mutáns malacok? De az sem kizárt, hogy csak a háttérben fog békésen éldegélni, míg ki nem köt a tepsiben. Akárhogy is, ez a Naughty Dog ott van a szeren.