• Újabb trailert kapott a The Medium
  • A hangsúly ezúttal a médiumok képességein és a szellemekkel való kommunikáción van
  • A játék november 28-án érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re

Akárhogy is nézzük, már csak másfél hét van hátra a Bloober Team legújabb horrorjának a megjelenéséig, ennek megfelelően pedig a csapat marketinggépezete is alaposan felpörgött, és egymás után szállítja nekünk a trailereket. Ma például egy bő háromperces videó futott be tőlük, ami azt taglalja, egész pontosan mit is csinál egy médium, legalábbis a játékuk világában.

A The Medium főszereplője Marianne, aki kiélesedett érzékeinek hála sok olyan apróságot észrevesz, ami fölött az átlagember tekintete elsiklik. Főhősünk ezt a képességét kihasználva átpillanthat a túlvilágra is, és az ott talált nyomokból kiindulva rájöhet, hogy hol érdemes rejtett tárgyak, érdekes apróságok után kutakodnia a valóságban.

Ez azonban még nem minden: egyes hátrahagyott tárgyakat megérintve Marianne bepillantást nyerhet azoknak a múltjába, a szellemvilágban bolyongva pedig egykori lelkek széttört lenyomatát is felfedezheti, melyeket ha sikerül helyreraknia, megismerheti pár titkukat. Végezetül pedig főhősünk, mint minden valamirevaló médium, természetesen a szellemekkel is tud kommunikálni, akiknek a megsegítése a The Medium kampánya során az elsődleges feladatunk lesz majd.