A TGA 2014-en már történt említés arra, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt alatt nem csak az eddigi két rész főszereplőjét, Ríviai Geraltot vonhatjuk irányításunk alá, hanem még valakit. Az akkori videóból már rá is lehetett jönni, hogy ki lesz a második számú karakter: Ciri, avagy Cirilla, a cintrai nőstényfiók.

A CD Projekt Redtől Robert Malinowski a mai nap folyamán jelentette ezt be hivatalosan. Cirire a történet egy bizonyos pontján fogunk átugrani, akkor sem hosszú időre, épp csak annyira, hogy megízlelhessük kicsit más szemszögből a sztorit. Ami persze valószínűleg nem lesz annyira eltérő Geralthoz képest, hiszen Cirilla is witcher, csak nem esett át a mutáción, de ettől eltekintve ugyanolyan élő fegyver, mint nevelőapja.

Hogy a sztoriban milyen szerepet kap Cirilla Fiona Elen Riannon, Cintra hercegnője, azt valószínűleg a könyveket ismerők már sejtik. Akik meg nem, azoknak legyen ízelítőnek elég annyi, hogy Ciri igen fontos helyet foglal el a királyok hatalmi játékában, valamint a világ jövőjével kapcsolatban. Mert bizony ő az Ősi Vér gyermeke, akit egyaránt üldöznek a Vadak (ők ugye a Wild Hunt) és Nilfgaard is.