A The Witcher: Battle Arena című MOBA-játékot a CD Projekt RED és a Fuero Games közösen fejleszti. Az iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra bejelentett free to play program bár tartalmazni fog fizetős részt, a készítők esküdnek rá, hogy minden tartalom feloldható lesz pusztán a játékban nyújtott teljesítményünkkel.

A február 22-én iOS-re és Androidra megjelenő The Witcher: Battle Arenában olyan karakterek bőrébe bújhatunk bele, mint Geralt jóbarátja, Zoltan Chivay, a királygyilkos Letho, Henselt király ellenlábasa, Saskia, Philippa Eilhart varázslónő, az Operátor, vagy éppen a scoia'tael lázadó Iorveth. Andrzej Sapkowski novelláiból is érkezik egy szereplő, a driádok királynője, brokiloni Eithné, míg a Gólem karakterét ehhez a játékhoz találták ki – na nem mintha a The Witcherben és a The Witcher 2: Assassins of Kingsben nem lett volna egy-két gólem.

A Windows Phone tulajoknak viszont még kicsit várniuk kell, de az a változat is megjelenik még az év folyamán. Hogy pontosan mikor, arról egyelőre nincs hír.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!