Bátran kijelenthetem, a Witcher jó játék lett, és ahhoz képest, hogy ritka hazánkban az ilyen komolyabb méretű honosítási projekt, elégedettek lehetünk. Persze vannak sántító hangorgánumok, de ezek még az elviselhető kategóriába sorolhatóak. A legkirívóbb ilyen eset már a demóban is hallható lesz: majd figyeljétek az ifjú witchertanoncot, aztán ha megszólal, csak diszkréten röhögni ám...

No, de térjünk rá a lényegre, megjött tehát a Witcher próbaverziója és amellett, hogy tartalmazza a magyar szinkront, meglehetősen komoly tartalom lakozik ebben a 2 gigás letölthető szörnyetegben. Sokakat visszatarthat a demó mérete, de ha valaki még nem próbálta a Witchert magyarul, menet közben, az gyorsan cuppanjon neki, mert érdemes! A játék remek intróját ugyan nem tartalmazza a próbaverzió, viszont a rendes játék legelejéről kezdhetjük itt is az ismerkedést, a meglehetősen hosszúra nyúlt prológot követően. Akik nem ismernék: a witcherek főhadiszállását megtámadják, amit vissza kell vernünk, illetve megakadályozni, hogy elvigyék a mutagéneket, a witcherek esszenciáját. Annyit elárulok, hogy ebből az egyik nem fog sikerülni, így kerül a főhős északra, Vízimába, ahol szintén jó ideig kalandozhatunk, szintet léphetünk és megismerkedhetünk a világgal. Persze minden jónak vége szakad, de bő két órát simán el lehet ütni a demóval, úgyhogy legyünk elnézőek a méretes fájl miatt!

Egyébként a PC GURU karácsonyi számának korongján egy videótesztet is találhatnak a szkeptikusok, amolyan audiovizuális kiegészítésképpen Miguel szaftos tesztje mellé - a szinkront, a harcot, és a szemérmetlenebb pillanatokat előtérbe helyezve... Ezek után irány a letöltés szekciónk - játékra fel!