Eddig úgy tudtuk, hogy a Thief sorozat legújabb, 2014-ben megjelenő része csak és kizárólag következő generációs konzolokra, na meg PC-re lesz kapható, ám szerencsére azoknak sem kell kimaradniuk Garrett legújabb kalandjából, akik nem rendelkeznek egy olyan géppel, ami megfelelő minőségben képes futtatni a játékot, vagy nem tervezik megvenni az új konzolok valamelyikét.

A minap az Eidos Montreal egy külön videó keretében jelentette be, hogy Thief Xbox 360 és PlayStation3 platformra is megjelenik, a legjobb pedig talán az, hogy késedelem nélkül, minden gépre egyszerre lesz kapható a program -- bár az még továbbra sem tiszta, hogy pontosan mikor esedékes a premier.

További jó hír, hogy az átiratok elkészítését nem egy külsős csapatra bízták, hanem az Eidos Montreal végzi ezt a munkát is, ám tudni kell, hogy az erőforrások elosztása és a fejlesztés megközelítése egy kicsit eltérőbb lesz a next-gen és a jelenlegi generációs gépek között. Ez magyarul azt jelenti, hogy a látvány nem lesz olyan lenyűgöző Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokon, de attól nem kell tartani, hogy a játékmenet változna, pontosan ugyanazt fogja mindenki kapni.

Thief -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert