Legyünk teljesen őszinték: valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy egész éjszakára egy izgalmas játék előtt ragadt, meg amúgy is, ez egy olyan hobbi, ami relatív sok üléssel jár (tisztelet a VR-nak meg a Ring Fit Adventure-nek, persze). Ha pedig valaki emellett civilben is ülőmunkát végez, akkor bizony hamar rá fog jönni, hogy milyen fontos egy minőségi, strapabíró szék beszerzése ahhoz, hogy igazán zavartalanul tudjuk élvezni a legújabb címeket. Ezen a téren lehet remek választás a ThunderX3-széria, melynek tagjai nemcsak kényelmesek, hanem egyben roppant stílusosak is.

thunder-x3-gamer-szek-01.jpg

Mennydörgés minden formában és színben

Az első dolog, ami a ThunderX3-termékcsaládot böngészve fel fog tűnni, az az, hogy itt bizony bőven van választék. A gyártó ugyanis nem bízott semmit a véletlenre, és egyből hét modellel is jelentkezeztt, melyek mind különböző igényekre specializálódtak, és melyek kivétel nélkül több színben is kaphatóak, hogy biztos találjunk olyat, ami passzol a személyiségünkhöz és persze a gépünk RGB világításához.

A Yama-széria például egy ergonomikus, kicsit futurisztikusnak ható irányvonalat képvisel, ami egyrészt remekül megtámasztja a hátunkat és derekunkat, másrészt pedig könnyed anyagával a levegő szabad áramlását is biztosítja. Kicsit hagyományosabb kialakítást kapott a TC, mely állítható fej- és háttámaszának hála mindig maximális kényelmet biztosít, élénk színeivel pedig remekül feldobja szobánk kinézetét is.

thunder-x3-gamer-szek-02-jpeg.jpg

Az EC-széria a ThunderX3 belépő kategóriás termékeit tömöríti magába, azaz, ha valaki jutányos áron szeretne minőségi és kényelmes gamer székekhez jutni, mindenképp itt érdemes nézelődnie. Végezetül pedig hiba lenne megfeledkezni a BC-szériáról, ami rögtön három variánsban is érkezik: az alap kiszerelés már önmagában is alkalmas arra, hogy hosszú órákig maximális kényelemben üldögéljünk rajta, ezt pedig a CAMO verzió katonai álcamintával és jobb szellőzéssel, a BOSS verzió pedig prémium anyaghasználattal és masszívabb háttámasszal fejeli meg.

Egy dolog azonban biztos: mindegyik, melyik modellt választjuk, minőségi széket kapunk a pénzünkért. A ThunderX3-termékcsalád tagjai kellemes gamer kinézettel rendelkeznek, de nem tolják túl ezt a stílust, és az anyagminőségükre sem lehet semmi panasz.  A székek kellően masszívak, prémium érzetet keltenek, és látszik rajtuk, hogy nem spóroltak ki belőlük semmit. Mondjuk, ez egyben azt is jelenti, hogy az összeszerelésnek érdemesebb két emberrel nekivágni, de hát valamit valamiért.

thunder-x3-gamer-szek-04-jpeg.jpg

Ezt át kell élni

Általában a mechanikus billentyűzetek kapcsán szokott elhangozni, hogy az embernek egyszerűen ki kell próbálnia őket, hogy megértse, milyen jól szuperálnak, de ugyanez a gamer székekre is elmondható, avagy amíg nem ültünk egy ThunderX3-ban, addig nem is igazán tudjuk, mennyire feldobhatja a játékot egy ilyen kiegészítő beszerzése.

Ezek a székek ugyanis valami elképesztően kényelmesek. Hát- és fejtámaszuk remekül megfogja az ember testét, állítható magasságuknak hála pedig az sem nagyon számít, hogy milyen magasak vagyunk. Ha pedig mindehhez hozzáadjuk a remekül szellőző anyagokat, a dizájnos kialakítást és a széles választékot, akkor egyből látható, hogy egy ThunderX3 beszerzése miért több mint ajánlott, már amennyiben szeretünk napi több órát is játékkal tölteni (plusz egy ilyen szék ugye az otthoni munkát is jelentősen fel tudja dobni).

thunder-x3-gamer-szek-03.jpg

Játékhoz kötelező

Mindent összevetve a ThunderX3 gamer székei minőségi és roppant kényelmes darabok, ráadásul annyi van belőlük, hogy mindenki megtalálja a kedvére való fajtát ebben a felhozatalban. Aki például a belépő kategóriában vásárolna, az az EC- és BC-szériában tuti nem fog csalódni, míg a komolyabb játékosoknak a YAMA és a TC székek között érdemes szétnézni, amik remek háttámaszaikkal és nagyszerűen szellőző kialakításukkal több mint ideálisak arra, hogy hosszú órákig a képernyő előtt felejtsük magunkat.

Ráadásul a gyártó felajánlásának hála hamarosan lehetőségetek is lesz megnyerni egy ilyen széket. Kövessétek hát a PC Guru oldalát, hogy ne maradjatok le a konkrét részletekről!