Három különböző meccsre kellett készülnie a Linkdown csapatának tegnap és bár benne volt a pakliban, nem gondolta mindenki úgy, hogy mindhármat be is húzzák. Pedig így történt, az IAS, a WiLD és végül a Honvéd sem volt ellenfél Tishleréknek, a Linkdown tegnapi ellenfelei összesen nem hoztak 16 kört.

Az IAS 8-at, a WiLD 5-öt, a Honvéd pedig 2 kört tudott csak nyerni microékkal szemben, így a Linkdown alaposan felborította az erőviszonyokat. A tabella első két helyén már biztos továbbjutó a BP5 és a BEE, már csak a 3. és a 4. hely sorsa kérdéses. Eddig úgy nézett ki, hogy az iTHR stabilan tartja a harmadik helyét, de tegnap vereséget szenvedtek a Plague ötösétől, így egyre inkább elúszni látszik az a hajó.

tmpcsgogeneralbanner-v23.jpg

A tegnapi forduló után ugyanis a Linkdown megelőzte még játékban lévő versenytársait és az ötödikről felugrott a harmadik helyre, amit ha megtartanak az alapszakasz végére, simán továbbjutnak a rájátszásba. Nem úgy a Honvéd, akik most kieső helyen állnak és ellentétben a Linkdownnal valamint az iTHR-rel, nekik már csak két meccsük lesz a javításra.

A TippmixPro CS:GO Masters 11. fordulójának összes eredménye:

  • LKD 16:8 IAS
  • LKD 16:5 WiLD
  • PLG 16:11 iTHR
  • LLH 2:16 LKD

Nem behozhatatlan persze a Linkdown előnye, ráadásul Tishlerék az elkövetkező fordulókban szerverre lépnek a BP5 és a BEE ellen is, azokon a meccseken pedig nehéz lesz pontot szerezniük. Ez nekünk, nézőknek aligha jelent gondot, minden jel szerint végletekig szoros és kiélezett versenynapok előtt előtt állunk, ahol csak az utolsó pillanatban dőlnek majd el a továbbjutást érő helyek sorsa.

tmp-keddi-atvetel-0445.jpg