• Május 12-14. között újabb bétája lesz a Diablo 4-nek
  • Az előző próbakörben alkotott karakterünket viszont nem vihetjük tovább
  • Ahogy a megjelenéskor is újat kell indítanunk

Lassan itt a május, ami azt jelenti, hogy vészesen közeleg Lilith visszatérése, június 6-án jelenik meg ugyanis a nyár egyik legjobban várt játéka, a nemrégiben bearanyozódott Diablo 4. A Blizzard ismételten dark-fantasy köpenyt öltő akció-RPG-jét nemrég már kipróbálhattuk egy béta keretében (sőt, igazából kétszer is), a rajongók véleménye alapján pedig van mire várni, pláne, hogy a fejlesztők nagyon is komolyan veszik a visszajelzéseket. Az ezeknek köszönhető változtatások természetesen már a nemrég bejelentett, május 12-14. között helyet kapó új bétatesztben is benne lesznek, akad azonban egy rossz hír is azok számára, akiknek a szívéhez nőtt az előző próbakörtben alkotott karakterük.

Azt ugyanis nem vihetjük tovább, így mindenképp újat kell indítanunk, ha a következő, leginkább a szerverek terhelhetőségét tesztelő bétában is részt szeretnénk venni. A maximális szint újfent 20 lesz, így az előző próbakört kívül-belül ismerő felhasználók nem nagyon számíthatnak újdonságokra (már az említett, leginkább a kazamatákat érintő változtatásokon túlmenően), viszont aki ezt eléri, az némi jutalomban is részesül (két új cím és egy exkluzív kozmetikai kiegészítő zsebelhető be), így nem lehet azt mondani, hogy a Blizzard ne értékelné a fáradozást. További rossz (bár talán így már nem túl meglepő) hír, hogy a tényleges megjelenésre sem vihető át a béták során elért haladás, így június 6-án is egy új karaktert indítva kell elkezdenünk a minden eddiginél brutálisabb küzdelmeket.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.