Újabb rejtélyre derült fény, méghozzá idejekorán, hisz az E3-ig még hátravan egy teljes hétvége. Ez azonban nem jelent semmit, ilyenkor már egy csomó játék szivárog, és ez alól az olyan szupertitkos projektek sem tudnak kibújni, mint amilyen a Respawn Titan-projektje.

Azaz hogy Titanfall, ugyanis ez a hivatalos címe a sci-fi shooternek, mely "következő generációs többszerelős játékélményt" ígér, és PC-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra készül megjelenni -- utóbbi portot egyébként ergy külsős csapat készíti. A programot a Respawn eredetileg a Los Angeles-i show alkalmával akarta bemutatni, de a Game Informer következő száma már most tele van exkluzív infókkal, és a címlap idejekorán kiszivárgott, rajta a játék címével és egy sokatmondó artworkkel. A képen hatalmas mechák és emberek harcolnak egymással, alátámasztva a nemrég kiszivárgott információkat, melyek szerint a Titanfall is egy robotos akciójáték.

Persze több infó egyelőre nincs, ezt a keveset is az imádott NeoGAF fórumnak köszönhetjük. Mindenesetre ezt a pár napot már kibírjuk egy tartalmasabb bemutatóig, melyre szinte biztos, hogy a Microsoft sajtótájékoztatóján kerül sor.

Titanfall: A Respawn új játéka!

Titanfall -- Megjelenés: nem ismer -- Gépigény: nem ismert