A Supercell nevéhez már több sikeres játék is tartozik, mint a Clash of Clans vagy a Clash Royale. Legújabb játékuk, a Brawl Stars ugyan már tavaly nyár óta elérhető a kanadai App Store-ban, hosszú idő elteltével novemberben jelentette be a fejlesztő, hogy hamarosan globálisan is megjelenik.

brawl-stars-1.jpg

A Brawl Stars egy Multiplayer Mobile Arena Fighter alapú játék, vagyis csapatban küzdhetünk meg egy pályán az ellenfél csapata ellen. Több játékmód is áll rendelkezésünkre, ahol Kupa pontokat szerezhetünk, ezáltal fejlesztve a hőseinket. A játék Free To Play, de ahogy elődjeiknél, most is többféleképpen juthatunk előnyhöz valódi pénz ráfordításával. 22 különböző karakter érhető már el a játékban, mind egyedi képességekkel felruházva, eltérő erősségekkel és gyengeségekkel.

kep3.jpg

TrueGooner, aki a jelenlegi legerősebb magyar Brawl Stars klán alapítója, a következőket tanácsolja az új játékosoknak:

,,Én mindenféleképpen azt ajánlom, hogy a shopban ne vegyenek Power Pointokat (ami a hős fejlesztéséhez kell), mert azt kapnak minden Boxból. A coin is szükséges a fejlesztéshez, amit inkább a szintezéshez használják majd, mint a vásárláshoz. Ha elkezdenek vásárolgatni, annak csak az lesz a vége, hogy egy csomó karakterük lesz fejleszthető, de nem lesz coin a fejlesztésükre.
Hősök közül pedig nincs, akit kimondottan ajánlanék, bár ez nyilván attól is függ, hogy kiket nyitnak ki. De érdemes mindig azokkal a karakterekkel játszani, akiknek a legkevesebb kupájuk van, mert így lehet a leggyorsabban fejlődni.
Na és persze keressenek egy aktív csapatot (Club-ot), ahol hajlandóak roomba verődve játszani, mert így tudnak stratégiát készíteni az adott meccsekre (random társak helyett).“

Jelenleg, ha rákeresünk a játékra egy előregisztrációs gomb érhető el, így feliratkozhatunk a játék letöltésére. Ezzel az opcióval már több millióan éltek világszerte, szóval úgy tűnik, a hosszú várakozás ellenére (és a kijátszható letöltési lehetőség miatt) a Brawl Stars is rengeteg aktív játékost fog magáénak tudni.

A játék letöltési linkjei:

iOS: https://itunes.apple.com/ca/app/brawl-stars/id1229016807?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.brawlstars&hl=hu