Rohamosan közeledik az év vége, szóval egyre kevesebb a megjelenés, hiszen a nagy kiadók még a karácsony előtt igyekeznek kiadni legnagyobb durranásaikat, ahogy az történt például a múlt héten is. De azért ezekben a napokban sincs okunk panaszra, hiszen van itt pár remek játék, amikkel elüthetjük az év utolsó heteit.

The Incredible Adventures of Van Helsing 3: Extended Edition

Ugorj bele Van Helsing bőrébe, aki már megszabadította Borgoviát egy gonosz tudós rémuralmától és egy katonai géniusszal is leszámolt, de még mindig nem akaszthatja szögre kabátját és kalapját. Ezúttal egy különös szektával kell felvennie a harcot, ami a világvégét akarja elhozni. Az The Incredible Adventures of Van Helsing 3: Extended Edition tartalmazza az alapjátékon túl az összes DLC-t, avatárt és témát, így tökéletes választás lehet annak, aki még nem kóstolt bele a magyar NeocoreGames játékába.

Warhammer: Chaosbane Slayer Edition

Harcolj a Káosz ellen a Warhammer: Chaosbane legújabb kiadásában, amiben megtalálható a Tomb Kings kiegészítő, és minden más kiadott tartalom, beleértve a Witch Hunter osztályt. Válassz egyet a hat karakterosztály valamelyikéből, és vágj neki a Régi Világnak, hogy felkészülhess a rád váró legnagyobb csatákra.

Serious Sam Collection

Miközben már a Serious Sam 4-ben tombolhatunk, nosztalgiázás gyanánt, vagy a régi klasszikus FPS felfedezésének vágyából visszatérhetünk az első három részhez is, hála a Serious Sam Collectionnek, amiben megtalálható a Serious Sam HD: The First Encounter, a Serious Sam HD: The Second Encounter és Serious Sam 3: BFE, amihez hozzácsapták a The Legend of the Beast és a Jewel of the Nile kiegészítőket is.

War Thunder

A War Thunder a Gaijin Entertainment válasza a Wargaming.net World of... szériájára. Hasonlóan konkurenséhez, a War Thunder egy ingyenesen játszható (F2P) MMO-játék, amelyben légi, szárazföldi és vízi egységekkel is harcolhatunk, a spanyol polgárháborútól a koreai háborúig. A most PS5-ön is elérhetővé vált játékban 1800 kidolgozott harci jármű és 100 térkép áll rendelkezésedre, hogy elmerülj a háborús csatározásokban.

Mortal Kombat 11 Ultimate

A PS5-re is elérhető Mortal Kombat 11 Ultimate-ben az alapjáték és az Aftermath sztori kiegészítő mellett természetesen a Kombat Pack 1 és 2 is benne vann, így a vendégszereplőkkel együtt összesen 37 karakter érhető el, természetesen az összes játékmóddal és egyéb extrával egyetemben.

EA Sports UFC 4 Deluxe Edition

Az EA Sports UFC 4 sokat fejlődött a harmadik rész óta: új lehetőségeket, mozdulatokat, egy átdolgozott kampányt, online játékot és millió más lehetőséget kínál az MMA harcok rajongóinak. Van lehetőség tanulni, gyakorolni, saját karaktert létrehozni. Az Ultimate Editionban olyan harcosok lapulnak, mint Tyson Fury, Anthony Joshua, Bruce Lee és Brock Lesnar, emellett része a pontokat, skineket és a Backyard Player Card Backgoundot tartalmazó Starter Bundle is.

További megjelenések