Karácsonyi toplistánknak nem egy mindenek feletti sorrend felállítása a célja, csupán egy olyan összeállítás, mely bárkinek a karácsonyfája alatt jól mutatna. A legszebb pedig, hogy ezekért nem is kell messzire menned, féléves és éves előfizetési csomagjaink mellé választható mindegyik. Vagyis duplán jól jársz: nem csak, hogy egy évre előre el vagy látva Guruval, de még egy játékot is kapsz - a minden lapszám mellé járó teljes játékon felül!

Project Cars 2

A Project CARS 2 több mint 200 kocsiját, 50 egyedi helyszínen vezethetjük, méghozzá összesen 200 versenypályán. Az események terén hagyományos körversenyek mellett már tereprali, hillclimb és touge is van, illetve kooperatív kampányt, kibővített multiplayert és e-sport lehetőségeket is nyitva állnak. Az autóvezetés és a gépcsodák szerelmeseinek kötelező darab, de az igazi élményt egy kormánnyal megtámogatva nyújtja.

Féléves és éves előfizetés mellé is választható.

Assassin's Creed: Origins

Az Assassin's Creed: Origins bár már a sokadik rész a sorozatban, mind közül ez játszódik a legkorábban. Ahogy a címe is sugallja, a játék mindennek az eredetét, egész pontosan az asszaszinok és a templomosok közti szembenállás kezdetét meséli el. A történet középpontjában Bayek áll, aki nem csak az egyik első asszaszin, hanem egyike az utolsó Medjayoknak, a fáraó érdekeltségeit védő sivatagi harcosoknak. Ellenfelei viszont nem kifejezetten a Templomosok, hanem az Ősök Rendjének tagjai. Ezek az arcukat ősi fáraók és istenek maszkjai mögé rejtő alakok irányítják Egyiptomot a háttérből.

Féléves és éves előfizetés mellé is választható.

Horizon: Zero Dawn

A Horizon: Zero Dawn egy különleges világba invitálja a játékost. A földi modern civilizáció már ezer éve az enyészeté, csak a romba dőlt városok emlékeztetnek rá. És még valami: az erdőket és mezőket járó, állatokra emlékeztető robotok, amik ellen örök harcot vív az iparosodás előtti szintre visszazuhant emberiség maradéka. A történet főhőse Aloy, az egyik emberi törzs tagja, aki azért járja a természetet, hogy az ott kóborló gépekből értékes erőforrásokhoz jusson népe számára.

Féléves és éves előfizetés mellé is választható.

Battlefield 1

A Battlefield 1 nem a Hardline rendőrségi, hanem a hagyományos katonai hadviselés vonalát viszi tovább, de nem csak ezen a téren lép vissza a múltba. Minden eddiginél távolabb megyünk, és az első világháború kegyetlen csatáiba kóstolhatunk bele. A játékban a világ több tájára is ellátogathatunk, ahol intenzív csatákat vívhatunk és olyan járműveket vezethetünk, amilyeneket eddig még sosem, legalábbis a Battlefield történetében: bombázókat, lovakat, könnyű és nehéz tankokat, kétfedeles vadászgépeket, sőt, még csatahajót is!

Féléves és éves előfizetés mellé is választható.

Destiny 2

Az emberiség utolsó városa elbukott az elsöprő inváziós erő által, amit Ghaul, a kegyetlen Vörös Légió parancsnoka vezetett. A túlélőket menekülésre kényszerítette, de az igazi harc még csak most kezdődik. A Légió és Ghaul legyőzéséhez ismeretlen világokat övező misztikumokat kell felfednünk, valamint az arzenálunk és harci képességeink új tagjai is segíteni fognak a megmérettetésben. A játék során egy teljesen testreszabható Őrző bőrébe bújva szabadon járunk-kelünk a naprendszerben, felhajtva raideket és küldetéseket, mindig egy picit előrelendítve a történetet. Dolgunk végeztével aztán a központi helyszínként szolgáló Towerbe (később más helyszínekre is) visszatérve jól megérdemelt bevételünket költhetjük felszerelésekre, értékesíthetjük cuccainkat és léphetünk interakcióba a többi játékossal.

Féléves és éves előfizetés mellé is választható.