• A mai napon új frissítést kap a No Man’s Sky
  • Ez lesz az Origins
  • Mely többek között új bolygókkal, látványosabb helyszínekkel és ikercsillagokkal érkezik

A No Man’s Sky annak idején sok jogos kritikát kapott, amiért hiányzott belőle az a rengeteg tartalom, amit a Hello Games előzetesen megígért hozzá, a fejlesztők viszont azóta már alaposan kibővítették a játékukat. A No Man’s Sky ennek a fényében az elmúlt években már sok combosabb frissítést kapott, ma pedig érkezik az újabb, ezúttal Origins névre hallgató bővítés, amihez egy előzetes is befutott nemrég.

no-mans-sky-vulkan-01.jpg

A trailer és a Hello Games hivatalos közleménye alapján az Origins pár igen komoly újítást hoz magával. Egyrészt a létező naprendszerekben új bolygók tűntek fel, így több millió érintetlen világot fedezhetünk fel, másrészt pedig ezek az új világok nem egy grandiózus helyszínt is tartogatnak, amiket látva eláll majd a szavunk. Feltűntek továbbá a kettős illetve hármas csillagok is, avagy egy naprendszernek most már nem kell beérnie egyetlen nappal.

De kisebb finomhangolásokra is érdemes számítanunk: átalakul például a felhasználói felület, az egyes bolygókon pedig innentől kezdve változatosabb lesz a flóra és a fauna, mostantól kezdve belefuthatunk például mocsarakba, hatalmas és ősi romokba, megfertőzött növényekbe és új állatokba egyaránt, hogy a vulkánokról és a velük járó esetleges tűzviharokról már ne is beszéljünk.

Ezek azonban csak a legnagyobb és legfontosabb változások, az Origins frissítés ugyanis még ezeknél is többet kínál, a újdonságok teljes (és igencsak tiszteletet parancsoló) listája megtekinthető a játék hivatalos oldalán.