Késik a The Evil Within, jelentette be a kiadásért felelős Bethesda Softworks. Mikami Sindzsi brutális horrorjátéka tehát nem augusztusban, hanem október 24-én lát napvilágot PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, valamint prev-gen konzolokra. Noha a csúszás miatt szomorúak vagyunk, a Tango Gameworks bizonyára okkal érzi úgy, hogy dolgozni kell még a programon, szóval egye fene, hadd csússzon, csak legyen jó.

Bánatunkat vigasztalandó, a hazai forgalmazásért felelős Cenega bejelentette, hogy a stílusosan csak The Fightning Chance Packnek nevezett előrendelői DLC-t hazánkban is megkapják a The Evil Withint idejekorán berendelő játékosok. Ha a lenti bannerre kattintotok, akkor a PC Guru Webshopban már jelezhetitek is igényeteket a programra.

A The Fighting Chance Pack tartalma:

  • Orvosi csomag (Medical Kit) – Létfontosságú egészségügyi eszköz, mely lehetővé teszi Sebastian (ő a főhős) számára, hogy tovább harcoljon.
  • Zöld zselé (Green Gel) – Segítségével fejleszthetők Sebastian képességei.
  • Duplacsövű sörétes puska, három tölténnyel (Double Barrel Shotgun and Three Shells) - A hagyományos shotgun nagyobb és félelmetesebb változata, mely kihúz a szorult helyzetekből, amikor több ellenfél támad rád.
  • Egy gyújtó gyötrelem lövedék (An Incendiary Agony Bolt) – Mely a közelben tartózkodó ellenségekre pusztító szikraesőt bocsát.
  • Egy mérgező gyötrelem lövedék (A Poison Agony Bolt) – Magához csalja és megmérgezi az ellenfeleket, így Sebastiannak időt nyer a meneküléshez.

The Evil Within: The Fightning Chance Pack

Apró bónusz: a Bethesda most megmutatja, mennyire félelmetes a The Evil Within valójában. A lent látható videóban játékosok reakciói láthatók.