• Hyper Scape néven jön a Ubisoft saját battle royale-játéka
  • PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön, F2P formában, 100 fős csatákkal
  • Az első hivatalos videók is megérkeztek

A Ubisoft tegnap a Twitch-en keresztül leplezte le készülő battle royale-játékát, mely a Hyper Scape névre hallgat, a szokatlan mód pedig egyáltalán nem véletlen, hiszen a játék beépített streaming támogatással rendelkezik. Nemrég pedig az első hivatalos videók is megérkeztek a kiadótól, köztük az alábbi trailerrel.

A Hyper Scape Neo Arcadia városában játszódik, ahol 100 játékos küzd meg egymással a koronáért, egyéni vagy csapatos (3 fő) felállásban. A harc és a karakterek mozgása kifejezetten pörgős, nagyon erős vertikális fókusszal, aminek köszönhetően belső tereken, szűk utcákon és nyílt háztetőkön is harcolhatunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Több egyedi húzása is lesz a Hyper Scape-nek, melyek közül az egyik maga a végjáték: amikor már csak az utolsó néhány játékos marad életben, megjelenik a már említett korona, ami egy alternatív nyerési lehetőség. Nemcsak úgy lehet ugyanis győzni, ha mi maradunk életben utolsóként, hanem úgy is, hogy megszerezzük a fejdíszt és 45 másodpercig életben maradunk.

A Ubisoft Montreal fejlesztésében készülő Hyper Scape-nek jelenleg a PC-s technikai tesztje zajlik, melyre a Twitch és a Ubisoft fiókunk összekapcsolásával, streamek nézésével lehet bejutni. De számíthatunk belőle konzolos (PS4 és Xbox One) verziókra is, méghozzá mindhárom platformon free-to-play formában.