• Animációs sorozatot kap az ARK
  • 14 részből fog állni
  • Különböző korszakokból elrabolt emberek állnak majd a sztori középpontjában

Már a TGA 2020 alatt bemutatkozott az ARK: The Animated Series, ami a Vin Dieselt is felvonultató ARK 2 mellett alaposan kibővíti a dinoszauruszokkal és földönkívüli objektumokkal megtöltött, különleges világot. A szériában különböző korokból elrabolt emberek kalandjait követhetjük nyomon.

ark-the-animated-series.jpg

A karakterek között lesz a Gerard Butler (300) által megszólaltatott római tábornok, a Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery) által életre keltett, 3. századi kínai lázadó vezér. Továbbá egy 19. századi brit feltaláló, akit David Tennant (Doctor Who) fog megszólaltatni, míg Russell Crowe (A gladiátor) egy, a történelem előttről származó dínósuttogónak adja majd a hangját. És végül, de nem utolsó sorban lesz egy ausztrál paleontológus is a modern időkből, neki Madeleine Madden (Tengerszint alatt) kölcsönzi majd a hangját.

A tizennégy darab, egyenként félórás epizódokból álló Ark: The Animated Series 2022-ben kerül bemutatásra, most pedig kaptunk egy trailert, ami a TGA 2020 alkalmából bemutatott előzetes hosszabb változata.