Scott Cawthon idő előtt kiadta a Five Nights at Freddy's World című játékot, de a premier nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. A program megjelenése miatt sokan morognak, mert alapvető dolgok hiányoznak belőle, ugyanakkor 966 értékelés alapján a "Nagyon pozitív" jelzőt kapta meg két nap alatt. Az alkotó elnézést kért a játék Steam oldalán.

"Ez nem pontosan az a bejelentés, amit szívesen írok, de ezzel tartozom a közösségnek. Mindig azzal vádolnak, hgy sietek a játékaimmal a Freddy's első része óta. Soha nem éreztem azt, hogy túl korán adtam ki egy játékot... egészen eddig. Meg akartam mutatni azt, amivel elkészültem, és nem voltam figyelemmel arra, amit nem csináltam meg. Ezeket rendbe fogom hozni, az elkövetkező hetekben frissítem a játékot azokkal a dolgokkal, amik hiányoznak belőle."

A játékot megvásárolni szándékozóknak tudniuk kell, hogy olyan alapvető dolgok hiányoznak belőle, mint a karakterek statisztika lapja, vagy az, hogy milyen képességeket lehet használni harc alatt. Ehelyett Cawthon a Steam adatlapon megosztott néhány kezdőknek szóló tippet, de ezek a parancsokat (Waterhose, Jumpscare, és így tovább) nem mindenki tudja megérteni, így a morgás jogos.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!