• Több bennfentes is nyilatkozott a Prince of Persia kapcsán
  • Úgy tűnik, nem remake-trilógiára számíthatunk

Mióta a Ubisoft elindította a Prince of Persia témájú For Honor eseményt, igencsak felerősödtek a pletykák a PoP kapcsán, ami nem csoda, hiszen bizonyára a Ubisoft sem véletlenül hozta vissza a Herceget - valami jó eséllyel készül a háttérben. De vajon mi? Az elmúlt hetek pletykái alapján egy remake-trilógia, mely a The Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones hármast dolgozná fel, most azonban újabb bennfentesek nyilatkoztak, akik szerint nem teljesen igazak a közelmúlt híresztelései.

ugy-tunik-igazak-a-prince-of-persia-pletykak-csak-nem-ugy-ahogy-hisszuk.jpg

Az egészen komoly reputációval rendelkező Shinobi602 (aki nemrég Assassin's Creed témában is megszólalt) azt írja, hogy "bizonyos" szempontból hamisak a pletykák. De megszólalt egy másik bennfentes, ZhugeEX is, aki szerint nem létezik Prince of Persia remake-trilógia.

Fontos megjegyeznünk és kiemelnünk, hogy a megfogalmazás mindkét esetben fontos, egyikük sem cáfolja ugyanis, hogy a Ubisoft készül valamivel, csupán azt írják, hogy így, ebben a formában nem igazak a pletykák. Nem kizárt például, hogy nem a komplett trilógiát remake-elik, hanem csupán az első részt, a The Sands of Time-ot, de az is benne van a pakliban, hogy nem remake-ekről van szó, csupán egyszerű remaster újrakiadásokról.

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy bár a két bennfentes megszólalása hozott némi bizonytalanságot, alapvetően mégis bizakodóak lehetünk a Prince of Persia visszatérése kapcsán - legfeljebb nem olyan formában, mint ahogy eddig hittük.