• Prince of Persia remake-trilógiáról pletykálnak
  • A The Sands of Time, a Warrior Within és a The Two Thrones térhetnek vissza

Meg kell hagyni, meglehetősen gyanús, hogy pont mostanában rukkolt elő a Ubisoft egy Prince of Persia tematikájú eseménnyel a For Honorben. És bár hallani pletykákat egy új Prince of Persia-játékról, könnyen lehet, hogy előtte kapunk még valami mást, méghozzá egy remake-trilógiát.

pletyka-remake-et-kap-a-prince-of-persia-trilogia.jpg

Ezt egy megbízhatónak tartott iparági bennfentes, John Harker sejteti, aki a ResetEra fórumán az elmúlt hetekben többször is elég egyértelműen utalt arra, hogy megújult formában térhet vissza a The Sands of Time, a Warrior Within és a The Two Thrones. A közelmúltban olyan megjegyzéseket tett, miszerint a pletykált játék előtt lesz még egy másik PoP-megjelenés is, az említett For Honor-esemény kapcsán is arra utalt, hogy ez valójában valaminek a felvezetése, amikor pedig valaki azt kérdezte, mi a legjobb módja jelenleg a The Sands of Time végigjátszásának, nemes egyszerűséggel annyit válaszolt, hogy várja meg a remake-et, mert már nincs messze.

A Prince of Persia a 2010-es The Forgotten Sands után nem jelentkezett igazán említésre méltó új résszel, így tíz év után valóban adná magát a visszatérés, egy remake-trilógia pedig kézenfekvőnek tűnik - pláne úgy, hogy a pletykák szerint az új rész is a korábbi sztorit folytatná. Meglátjuk, igazak-e a leírtak!

Támogasd te is a PC Gurut!