Február 28-án, vagyis jövő hét kedden fog megjelenni a The Lost Archive címet viselő DLC, ami a játék szólistamódját fogja kibővíteni, lerántva a leplet Subject 16 valódi kilétéről, s arról, hogy milyen kapcsolatban áll a sorozat során feltűnt többi karakterrel. A küldetések tehát nem a távoli múltban játszódnak majd, hanem az Animusban, s Desmond belsőnézetes puzzle-platformer szekcióin keresztül bontakozik ki a történet, ami minden bizonnyal tartalmaz majd számos utalást is az Assassin's Creed III-ra vonatkozóan.

A tíz dollárt kóstáló, először Xbox 360-ra megjelenő DLC továbbá három új ruhát (Ezio Turkish Assassin Armour, Altair robe, The Armour of Brutus) és három új multiplayer karaktert (The Crusader, Ottoman Jester, Ottoman Doctor) is tartalmaz.

Még valami: a március 30-án érkező Assassin's Creed: Revelations Ottoman Edition az eddig megjelent valamennyi letölthető tartalmat magában foglalja (beleértve a The Lost Archive DLC-t is), a csomag ára pedig csak 30 font, így aki még nem vette meg a játékot, annak érdemes lehet ezt pakkot bezsákolnia.