A Capcom nemrég sikernek könyvelte le a Dragon's Dogmát, így a nem túl távoli jövőben el fog készülni a játék folytatása, ezzel sorozattá bővítve ezt a szellemi tulajdont. A kiadó azonban még nem végzett az első résszel, hiszen a jövő hónapban egy letölthető tartalmat fog kiadni hozzá.

A NeoGAF fórumozói a Capcom japán oldalán fedezték fel a DLC-t, mely a távol-keleti szigetországban december 4-én fog megjelenni, s két új játékmódot hoz magával: ezek a Hard mód és a Time Attack mód. Előbbi értelemszerűen megnehezíti a dolgunkat, mégpedig úgy, hogy szívósabbá teszi az ellenfeleket, míg utóbbi azt kéri tőlünk, hogy időre teljesítsük a küldetéseinket.

Aki sikeresen teljesíti a Hard módot az a King's Robe ruhaszettet, illetve az Edman- és az Abyss eszközcsomagot kapja kézhez. A Time Attack mód teljesítéséért a hölgyek a Tunic of Forest ruhát, az urak pedig a Burnaby szettet kapják.

A Capcom egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy az egyelőre név nélküli kiegészítő nyugatabbra mikor fog megjelenni, illetve a csomag árával sem vagyunk tisztában.

Új Dragon's Dogma DLC van érkezőben