• Egy fantáziadús kislány egyhangú életet él özvegy apjával
  • Amikor András megházasodik, a kislány barátokra lel és megismeri a varázslat erejét
  • December 2-án debütál az El a kezekkel a papámtól!

Már látható a mozikban Bergendy Péter általunk is méltatott horrorfilmje, a Post Mortem, december 2-án pedig újabb magyar alkotás érkezik. A 2019-es Kölcsönlakás után Dobó Kata ismét kamerát ragad és rendezőként rukkol elő egy romantikus fantasy-vel. A Lakner Artúr Édes mostoha című regényét adaptáló film főhőse az eleven, cserfes Dorka, aki teljes egyhangúságban tölti gyerekkorát özvegy édesapja mellett. Amikor András hirtelen bejelenti, hogy megházasodik, az élénk fantáziájú kislány fantasztikus univerzumba kerül, új barátokra lel és megismeri a varázslat erejét.

img7363.jpg

Horváth András Dezső (#Sohavégetnemérős) forgatókönyvéből és Reich Dániel (Drakulics elvtárs) impozáns operatőri munkája révén készült film főszerplőit a 11 esztendős Marczinka Bori, Csobot Adél, Bokor Barna, Pálmai Anna, Gubás Gabi, Zsurzs Kati, Nagypál Gábor, Elek Ferenc, Járai Máté, Pindroch Csaba és Borovics Tamás alakítják. Érkezett már egy kedvcsináló, most pedig befutott az új előzetes is, amiben a szemfüles nézők elkaphatnak néhány ütemet a film első betétdalából.

eszter-csobot-adel.jpg

A főcímdalt Rakonczai Viktor Artisjus- és EMeRTon-díjas zeneszerző jegyzi és az első filmszerepében látható Csobot Adél adja elő. „Ahogy meghallottam Eszter dalát, rögtön azt éreztem, hogy ez a betétdal egy telitalálat, úgy zenei stílusában, mint szövegében tökéletesen passzol a filmhez. A teljes dal- és klip premier november második felében várható. Őszintén bízom abban, hogy az emberek szeretni fogják és hamarosan sláger lesz!” – nyilatkozta.