A Skull and Bones megjelenése annyira felbolygatta a kalózos-hajózós játékok állóvizét, hogy a több mint 10 éves Assassin's Creed IV: Black Flag játékosszáma hirtelen megháromszorozódott. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy a tavaly júniusban szárnyra kapó Black Flag remake-ről szóló pletyka ismét előtérbe került (legutóbb idén januárban hallhattunk róla).

Amit eddig tudunk, pontosabban tudni vélünk:

  • készül
  • valószínűleg a Skull and Bones-t is szállító Ubisoft Singapore dolgozik rajta

És akkor jöjjenek a friss infók! Az Insider Gaming forrásai szerint Obsidian néven fut a projekt, még évekre van a megjelenéstől, de legalább teljes remake lesz, nem csak egy remaster. Ja igen, és még valami: az Assassin’s Creed Infinity nevű platformba lenne beágyazva.

Az Assassin’s Creed Infinity pedig nem más, mint egy folyamatosan bővülő platform, ami más korokban játszódó, de összefüggő alkotásokat fogna össze - a fentiekből kiindulva itt kapnának helyet a korábbi epizódok felújított változatai is. Az Infinity létét maga a Ubisoft is megerősítette már, szóval reméljük a legjobbakat, és várjuk a Black Flag remake hivatalos bejelentését! Ki tudja: talán a 11. születésnapon, október 29-én?