Új multiplayer móddal gazdagodik a Call of Duty: Modern Warfare 3. A május 15-én két ingyenes pályával debütáló Face-Off tulajdonképpen egy deathmatch-variáns, melyben 1v1, illetve 2v2 felosztásban mérkőzhetünk meg egymással, direkt ilyen kis létszámú harcokhoz tervezett arénákban. Az első két pálya az Aground és az Erosion, előbbi Skócia partjainál, utóbbi Rómában játszódik.

Persze fontos kiemelni, hogy a két pálya május 15-i premierje kizárólag az Xbox 360 tulajdonosokat érinti, PC-re és PS3-ra később látogat el a csomag. A Face-Off egyébként két újabb pályát kap az először szintén Xboxon megjelenő Content Collection #2-ben: a Getaway egy brazil villában, a Lookout pedig Afganisztánban kapott helyet. Az Xboxos Content Collecton #2 május 22-én válik letölthetővé, és a két Face-Off pálya mellett még három térképet foglal magába, melyek közül kettőt már nyüstölhetnek az Elite előfizetők.

Hogy PC-re mikor jönnek a DLC-k, még nem tudni, de nekünk az Xboxra márciusban kiadott Content Colledtion #1 is csak nemrég vált elérhetővé.