A stúdió vezetője, David Cage a GamesIndustry.biz stábjának árulta el a nagy hírt, miszerint már készül az új program, sőt azt követő két új ötlet is már a fejében van. A tervező folyamatosan új dolgokon agyal, még akkor is, ha egy adott játékot készít, s ezeket folyamatosan csiszolja, hogy mikor eljön az idő a megvalósításra, újszerűek legyenek az elképzelések.

„Ami azt illeti, a következő három játékom már fejben megvan. Noha most teljes erővel a Beyondra koncentrálok, tudom, hogy mi jön utána, hiszen már készítjük, sőt tudom azt is, hogy azután mi mindent csinálunk majd.

Folyamatosan gondolkodok, miközben dolgozok. Így van időm arra, hogy tökéletesre csiszoljam ezeket az ötleteket, mire odakerülünk, hogy papírra is vessük. Ez nagyon fontos, mert amikor elkezdesz dolgozni egy projekten, az elképzelésnek nem egy hétig vagy hónapig kell jónak lennie, hanem évekig. Biztosnak kell lenned abban, hogy mikor elkészül a játék, az ötletedet nem látod viszont már 200 másik játékban pontosan ugyanúgy. Figyelned kell a technológia fejlődésére is, mert ha gyorsabban haladsz, nem tudod megcsinálni a játékot, ha meg túl lassan, nagy konkurenciád lesz. Mindez nehéz döntésekhez vezet.”

A Beyond: Two Souls eddig még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de Cage szerint jól haladnak a munkálatok, olyannyira, hogy hamarosan ki is fogják tűzni a premiert.