• A Resident Evil: Revelations 2 direktora új programon dolgozik
  • Ez lehet egy vadonatúj cím is
  • De a Revelations 3 vagy egy Resident Evil 8 sem kizárható

Interjú készült a Resident Evil 7: Biohazard rendezőjével, Nakanisi Kösival és a Resident Evil: Revelations 2 direktorával, Anpo Jasuhiróval, akik elárulták, hogy számukra nagyon fontos ez a sorozat, ráadásul nagyon szeretik is. Nem mellesleg, Anpo jelenleg dolgozik is valamin, amiről többet jelenleg nem mondhat, ugyanakkor mivel pont a Resident Evillel kapcsolatban került szóba, nem botorság azt feltételezni, hogy eme rejtélyes programnak ehhez a szériához lesz köze.

A találgatások természetesen megindultak. Sokan egy Revelations 3-ra tippelnek, de a Resident Evil 8 is szóba került – bár érzésem szerint az még igencsak korai lenne, hiszen a Resident Evil 7-et még megunni sem volt időnk, ráadásul továbbra is várjuk a Not a Hero DLC-t. Apropó, egy DLC sem teljesen kizárt, bár nem valószínű, hogy Anpo egy szimpla letölthető tartalomra pazarolná az idejét. Persze, ha nem szimpla…

Ti minek örülnétek? Egy nyolcadik résznek, esetleg folytatódjon a klasszikus Resident Evileket megidéző Revelations? Vagy inkább valami újjal álljanak elő az alkotók?