• Margot Robbie és Ryan Gosling alakítja a címszereplőt és Kent a Barbie filmben
  • Greta Gerwig (Lady Bird) és Noah Baumbach (Házassági történet) készítik az élőszereplős mozit

Margot Robbie és Ryan Gosling nemrég hivatalos fotókon beköszönt Barbie és Ken szerepében, most pedig tömérdek fotó érkezett az ikonikus Mattel gyerekjáték alapján készülő élőszereplős film forgatásáról. A történetről egyelőre annyit tudunk, hogy a címszereplőt tökéletlensége miatt kiutasítják Barbielandből, ezért rózsaszín autójával, rózsaszín ruhájában járja a világot, míg bele nem botlik a szőke, cowboy kalapos Kenbe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: barbiemillicentsr, Instagram)

Az alkotók személye és a film különlegességére vonatkozó fogadkozásuk miatt megkülönböztetett figyelmet érdemel a produkció a hasonló feldolgozások, például a Pindúr Pandúrok sorozat és az új Hófehérke mellett. A Frances Ha színésznőjéből rendezővé avanzsáló Greta Gerwig harmadik egészestés munkáját készíti a Lady Bird és az Oscar-jelölt Kisasszonyok után, míg a forgatókönyvet férje, a Házassági történet, illetve A tintahal és a bálna direktora, Noah Baumbach oldalán jegyzi.

noah-baumbach-greta-gerwig-2019.jpg
(Noah Baumbach és Greta Gerwig. A kép forrása: cheatsheet.com)

A Warner Bros. 2023. július 21-én tervezi mozikba küldeni Gerwig rendezését. Nektek hogy tetszenek a jelenet- és forgatási képek? Jegyet váltotok majd a moziba?