• Újraforgatják az élőszereplős Powerpuff pilotját
  • A Sziporkát megformáló Chloe Bennett más elfoglaltságra hivatkozva távozott a stábból
  • Ősszel castingolnak új színésznőt
  • A huszonéves lányok bánják elfecsérelt gyerekkorukat, egy akcióra mégis összeállnak

Csak nem alakul olyan könnyedén a The CW élőszereplős Pindúr Pandúrok sorozata. Egyszer már leforgatták a pilot epizódot, amit azonban a csatorna vezetői az anyag elrugaszkodottságára hivatkozva visszadobtak az alkotóknak. Mivel úgy ítélték meg, hogy van még potenciál a produkcióban, újraütemezték a nyitóepizód forgatását és természetesen átírták az eredeti forgatókönyvet. Heather V. Regnier (Veronica Mars) és Diablo Cody (Juno) showrunnerek, illetve a Puszedlit és Csuporkát alakító Dove Cameron és Yana Perrault is maradt a stábban (előbbi a munkálatok izgalmairól is nyilatkozott már). A hármasfogat utolsó tagja, a Sziporkát megformáló Chloe Bennett viszont időpontegyeztetési problémák miatt nem írta alá szerződését.

chloe-bennet-20083005.jpeg
(A kép forrása: Pop Culture)

A The Hollywood Reporter információi szerint ősszel castingolnak új színésznőt Sziporka szerepére, aki egyébként immár sokdiplomás, de szorongó lányként tér vissza és szeretne vezetővé válni a csapatban. Közben a bájos és kissé öntelt Puszedli saját nimbuszának építésével van elfoglalva, míg Csuporka érzékeny, lázadó személyiségével bonyolítja a trió együttműködését. Jóllehet hőseink megbánták, hogy egész gyerekkorukat a bűnözők elleni küzdelemnek szentelték, egy fontos akcióra – a Donald Faison alakította Utónium professzor legnagyobb örömére – mégis újra összeállnak.

Az alábbi galériában láthatjátok az elkaszált pilot forgatási képeit és az első posztert. Ti kit látnátok szívesen Bennett helyén?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!