• A The CW a pilot alapján nem rendelte meg a Powerpuffot
  • Az eredeti stábbal újraírják és újraforgatják a nyitóepizódot
  • Az élőszereplős sorozat a már huszonéves lányok kalandjait követi
  • Akik megbánják, hogy egész gyerekkorukat a bűnözők elleni küzdelemnek szánták

Egyelőre nagyon nehéz elképzelni, hogyan is fog kinézni az élőszereplős Pindúr Pandúrok sorozat, az eredeti tervekhez képest pedig még tovább kell várnunk a premierre. A The CW-nek ugyanis nem tetszett a gondozásában készülő Heather V. Regnier (Veronica Mars) és Diablo Cody (Juno) széria pilotja, ezért újraforgatják a nyitóepizódot. A sorozat koncepciója szerint az immár huszonéves címszereplők megbánják, hogy gyerekkorukat bűnözők üldözésére pazarolták, egy fontos akcióra azonban ismét összeállnak.

A visszarendelt munkálatok kapcsán a Puszedlit alakító Dove Cameron nyilatkozott az ET Online-nak. Elmondta, hogy „modernizálni kell a forgatókönyvet és rengeteg egymáshoz alapvetően nem illő elemet összeilleszteni, mint egy puzzle-t”. Egyes részeket kihúznak vagy átírnak a cselekményben, kicsit „eltérő megközelítést kap a forgatókönyv, de minden más ugyanaz marad”. A történet szintjén tehát nagy változás nem várható, egyszerűen túl eklektikusnak és kuszának ítélhették az eredeti változatot a csatorna képviselői.

dove-cameron-interview.jpg
(A kép forrása: Allure)

Cameron egyébként elárulta azt is, hogy a karrierje során többször nevezték rajzfilmes jellegűnek a játékát, ami miatt különösen örül jelenlegi munkájának. Kiemelte, hogy színészként ritka, de hasznos lehetőség, hogy már átgondoltabban vehetik fel újra jeleneteiket. Ráadásul a három főszereplőnő, Cameron, Chloe Bennett és Yana Perrault kifejezetten élvezik a közös légkört és a közös munkát. Alább láthatjátok a korábban közzétett forgatási képeket és a hivatalos posztert.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!