• Michael Biehn (A bolgyó neve: Halál) is csatlakozik a The Mandalorian következő évadának stábjához
  • Idén októberben jön a második felvonás
  • Pontos premierdátum egyelőre nincsen

Egy rivális fejvadász bőrébe bújik majd a színész, aki Mando múltjából bukkan elő. Ennél többet egyelőre sajnos nem árultak el a karakterről, de az biztos, hogy minden sci-fi rajongó számára kellemes meglepetés lehet Biehn felbukkanása a Star Wars-univerzumban. Sokak számára emlékezetes lehet ugyanis alakítása James Cameron A bolgyó neve: Halál és a Terminátor – A halálosztó című filmekben. Michael Biehn előbbiben Hicks szerepét alakította, míg utóbbiban Kyle Reese karakterét öltötte magára.

michael-biehn.jpg

A széria második évadát 2020 októberében tervezi műsorra tűzni a Disney+. A streaming platform valószínűleg idén év végétől, vagy 2021 elejétől lesz elérhető hazánkban is, így mostmár lassan hivatalosan is hozzáférhetünk majd a The Mandalorian részeihez.

2019 végén, az utolsó rész után jelenetette be Twitterén Jon Favreau, a széria showrunnerje, hogy 2020 őszén már érkezik is a második szezon. Ezt a dátumot pontosította később egy kicsit a Disney volt vezérigazgatója, Bob Iger, aki elárulta, hogy idén októberben debütál majd a folytatás. A pontos dátum még tisztázatlan, de reméljük, hogy nem kell majd a hónap végéig várnunk.