• Az Infinite főhőse skizofréniával diagnosztizált férfi (Mark Wahlberg)
  • Amikor rájön, hogy valós emlékek gyötrik előző életéből, egy titkos csoport befogadja
  • Június 10-én debütál az akciófilm a Paramount + kínálatában

Vagány sci-fi-amnéziathriller főszereplőjeként láthatjuk legközelebb Mark Wahlberget. Az Infinite története szerint a skizofréniával diagnosztizált főhős fokozatosan ráébred, hogy hallucinációi valós emlékek előző életéből. Az Infinites nevű titkos csoport fogadja be, ahol hozzá hasonló reinkarnálódott figurák gyűlnek össze. Egyikük azonban a világ elpusztítására tör, amit Wahlbergéknek meg kell akadályozniuk.

Az eredeti mozibemutatót tavaly augusztusra hirdették meg, a beköszönő járvány miatt azonban múlt hétre halasztották a premiert. Végül ez sem bizonyult jó döntésnek, a Paramount ugyanis nem szerette volna versenyeztetni a filmet a Hang nélkül 2-vel, ezért úgy döntöttek, hogy kizárólag a Paramount Plus kínálatában lesz majd elérhető az Infinite június 10-től.

mark-wahlberg-e1620316153222.jpg
(A kép forrása: Coming Soon)

A filmet A védelmezőt és a Támadás a Fehér Ház ellent is jegyző Antoine Fuqua rendezte D. Eric Maikranz The Reincarnation Papers című regénye alapján. A főbb szerepekben feltűnik Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság), Sophie Cookson (Kingsman), Dylan O’Brien (Teen Wolf) és Toby Jones (Az éhezők viadala) is. Alább láthatjátok az első előzetest. Nektek hogy tetszik?