• Önálló epizódok formájában folytatódhat az Uncharted
  • A The Lost Legacy tervezésekor felmerült Victor Sullivan és Charlie Cutter neve is
  • Idővel ők is kaphatnak önálló játékokat

Annak ellenére, hogy Nathan Drake története véget ért az Uncharted 4: A Thief’s Endben, magának a sorozatnak még nem kell befejeződnie, hiszen négy rész alatt rengeteg szereplőt, helyszínt és eseményt láttunk. Az új epizódok egyike lesz az augusztus 23-án érkező The Lost Legacy. Ebben az önálló kiegészítőben már nem Drake-é, hanem Chloe Frazieré és Nadine Rossé lesz a főszerep.

S ezt bizony újabb epizódok követhetik, árulta el ezt nekünk Shaun Escayg, a The Lost Legacy írója és kreatív direktora. Az Eurogamernek adott interjújában árulta el, hogy az új felvonás tervezgetése során egy-egy olyan történet is, aminek középpontjában Victor Sullivan vagy a harmadik részből ismert Charlie Cutter állna, szóval könnyen megeshet, hogy idővel ők is megkapják a maguk játékát.

De jöhetnek előzmények, sőt még olyan önálló folytatások is, mint a The Lost Legacy, ami már az A Thief’s End után játszódik, bár azzal nincs szoros kapcsolatban. Egy biztos, nem augusztusban olvashatjuk utoljára egy játék dobozán a bűvös szót: Uncharted.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!