Az Uncharted mozi lassan nyolc éve készül, és úgy tűnik, lassan révbe ér: Tom Hollandot választotta ki a stúdió az ifjú Nathan Drake szerepére, és már azt is tudjuk, hogy előzményfilm lesz. Shawn Levy, a film direktora most a Nerdistnek nyilatkozott, aki kijelentette, hogy az írójával, Joe Carnahannel egy Indiana Jones filmet akar készíteni azoknak, akik nem Indiana Jones-on nőttek fel.

"Számomra az az elsődleges tény, hogy a játékok fantasztikusak, van lelkük, az akciórészek királyak, csakúgy, mint a környezet, amibe a cselekmény van helyezve. Ezek azok a dolgok, amiért tudom, hogy nagyon jó mozit fogok készíteni." -- közölte Levy. A játékokban nem lehetett látni a kalandor gyerekkorát, noha Nathan és Sully találkozását megpillanthattuk, ugyanakkor most "eljött a lehetősége annak, hogy egy igazi kincskeresős akciómozit csináljunk, amiben Nathan életének egy olyan darabkáját ismerhetjük meg, amit nem játszhattunk végig szabadon az otthon kényelmében."

Reméljük, az Uncharted mozi végre nem fog csalódást okozni a rajongóknak, ahogy az eddigi játékokból készült moziadaptációk megtették.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!