A GameStop online bolt tette közzé az információkat, és egyben az ajánlatot. A gyűjtőknek szánt verzió az alábbi bónuszokat kínálja:
  • Exkluzív bádogdoboz csomagolás;
  • Keményfedeles, gyűjthető könyvecske a művészi munkákkal;
  • Bónusz DVD, rajta egy több mint tíz órás oktató videó az UE3 Toolkit titkairól (ez a moddereknek jöhet jól), az Unreal Tournament története, és a ma már szinte kötelező videó a fejlesztés kulisszatitkaikról.

Mindezért plusz tíz dollárt gombolnak le rólunk (ki-ki döntse el, megéri-e neki a dolog), és – legalábbis az oldal információja szerint – a normál, 49.99 dolláros verzióhoz képest egy héttel többet kell várniuk a gyűjtőknek, hogy birtokukba vehessék kincsüket. Apropó, dátumok: korábban arról volt szó, hogy a tengerentúlon november 27-én, Európában november 30-án fut be a remeknek ígérkező játék. Nemrég Mark Rein nyilatkozata alapján, mely szerint ez az időpont nincs kőbe vésve, sokan – köztük mi is – azt feltételezték, hogy ez amolyan menekülési útvonal egy esetleges késés miatt. Nos, most úgy tűnik, nem kell ennyi ideig várni a holmira, hiszen a GameStop november 12-re teszi az alapcsomag érkezését. Persze az online boltok „időjóslása” nem mindig pontos, de hozzáteszem, az angol Game webáruház is hasonló, egész pontosan november 11-i megjelenést prognosztizál, ráadásul ők a CE-változatot is beígérték ugyanerre a napra. Mindezek miatt óva intek mindenkit, hogy elkezdjen örülni, de jó esélyünk van rá, hogy tényleg korábban befut a pakk – bár az utóbbi napok eseményeit (és a mait...) tekintve mi már annak is örülünk, ha nem kerül át jövőre...

Akik pedig a GameStop oldalán online vásárolják meg a cuccot, további ajándékot kapnak, egy csajt. Nem, nem igazit sajnos (pedig ennyi pénzért... no de hagyjuk), hanem egy extra női IronGuard karaktert, jól – ez az ajánlat egyébként az olcsóbb verzióra is érvényes. Persze a lényeg továbbra is maga a játék, ami, ahogy írtam, a rajongóknak és az online akciót kedvelőknek egyaránt megfontolandó (előbbieknek kötelező) vételnek tűnik.