(Fizetett promóció)

Az idei V4 Future Sports Festival fő attrakciója a CS:GO lesz, a 300 ezer eurós összdíjazású versenyre négy nemzetközi sztárcsapatot (Ninjas in Pyjamas, mousesports, Virtus.pro, MiBR) hívtak meg a szervezők. Hozzájuk csatlakoznak a résztvevő országok legjobbjai, illetve az európai selejtező győztese - nézzük, hogy mi történt a magyar nemzeti fináléban.

CS:GO magyar nemzeti döntő

A hazai döntőben a két meghívott csapat (Team Salamander, Budapest Five) mellett hat csapat kvalifikálta magát, melyek felső-alsóágas lebonyolításban csaptak össze, az első két fordulóban Bo1, majd Bo3 formátumban. A felsőág legjobbja és az alsóág "túlélője" közötti nagydöntő már Bo5 formátumú volt, egypályás előnnyel az előbbi számára, idáig pedig végül Gamerzone és a Salamander jutottak el.

A két csapat a második körben már találkozott, akkor a Gamerzone győzött, akik a nagydöntőben is jobbnak bizonyultak végül, így ők azok, akik biztosan képviselhetik majd Magyarországot a V4-en esedékes nyolccsapatos élő fináléban.

v4-csgo-nemzeti-donto.jpeg

A többi csapatnak sem kell elkeserednie, hiszen egy esélyük még maradt: ez a már említett, most hétvégén esedékes európai selejtező, melynek a győztese szintén kvalifikálja magát a versenyre.

V4 FUTURE SPORTS FESTIVAL

  • Időpont: 2019. szeptember 21-22.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo (F és G pavilon)
  • Belépés: díjmentes
  • Korhatár: 12 év alatt csak szülői felügyelettel

A V4 Future Sports Festivallal kapcsolatos legfrissebb információkért és hírekért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára.