Fizetett promóció

Hétvégén lezajlott az utolsó selejtező is a V4 Future Sports Festival 300 ezer euró összdíjazású CS:GO versenyére, melyen az volt a kérdés, hogy a V4-országok legjobbjai, valamint a négy meghívott sztárcsapat mellett ki lesz az utolsó, nyolcadik résztvevő a tornán. Nézzük, mi történt az egyenes kieséses online kvalifikáción!

A magyar bravúr is benne volt a levegőben

Természetesen jó néhány magyar ötös is próbára tette tudását, némelyikük pedig egészen sokáig is jutott. A magyar nemzeti döntőben vereséget szenvedő Salamander Gaming egészen a Top 16-ig menetelt, ahol azonban a spanyol Movistar Riders útjukat álta, így számukra itt ért véget a történet, méghozzá egy nagyon szoros, 16:13-as mapon. Míg a Budapest Five számára a Top 8 jelentette a végállomást, ahol a dán Tricked csapatától kaptak ki 2:1-re - itt már egy Bo3 meccs döntött a továbbjutásról.

v4-csgo-eu-agrajz.png

Dán siker a nap végén

Az európai selejtező végül éppen ez utóbbi csapat, a világranglista Top 25-be tartozó Tricked győzelmével zárult, akik a GamerLegion ellen tudtak nyerni 3:1 arányban a Bo5 fináléban, így a Budapest Five elmondhatja, hogy a végső győztes tudta csak őket megállítani. Ezzel tehát teljes lett a V4 budapesti döntőjének mezőnye: a NiP, a MIBR, a Virtus.pro és a mousesports mellett a Tricked, a Gamerzone, az Adwokacik és az EZ4ME fognak összecsapni a gigantikus pénznyereményért.

v4-csgo-csapatok-top8.jpeg

V4 FUTURE SPORTS FESTIVAL

  • Időpont: 2019. szeptember 21-22.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo (F és G pavilon)
  • Belépés: díjmentes
  • Korhatár: 12 év alatt csak szülői felügyelettel

A V4 Future Sports Festivallal kapcsolatos legfrissebb információkért és hírekért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára.