• David Harbour szerint csúszik a Stranger Things 4. évadjának 2021 elejére tervezett premierje
  • Hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett
  • Egy előzetest már kapott az utolsó szezon

Tegnap kiderült, hogy csúszik a The Walking Dead tizedik évadjának fináléja, de még idén bemutatják a következő szezont is. Valószínűleg nem járnak ilyen jól a Stranger Things rajongói, kedvenc sorozatuk folytatására ugyanis a tervezett 2021 eleji premierhez képest még tovább kell várniuk. Hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett, a Jim Hoppert alakító David Harbour viszont ezt valószínűsítette Instagram oldalán.

Az új szezon egyébként pontosan ott folytatódik majd, ahol a nagy sikerű harmadik évad abbamaradt. Miután hőseink különváltak, a Bayers család és El elköltözött Hawkinsból, Jim Hopper pedig eltűnt a térhasító ágyú felrobbanása idején. Közben az utolsó snittekben visszaugrottunk Oroszországba, ahol egy titokzatos amerikai fogolyt emlegettek...

stranger-things-season-4-teaser-team.jpg

Alább láthatjátok az eddigi egyetlen trailer előzetest, ami máris spoilerezik kicsit a folytatást illetően. Akik pedig alig győzik már kivárni a negyedik, utolsó évadot, azok „éhségüket” a Netflix másik népszerű tinisorozatával, a nemrég debütált Ez így nem OK-val csillapíthatják, amit pont a Stranger Things producerei jegyeznek.

Támogasd te is a PC Gurut!