• Közkedvelt DC-hősökkel érkezik június 5-én a Doom Patrol teljes első évadja
  • Június 9-én debütál a Krypton második évadja
  • Feliratos előzetes érkezett mindkét sorozathoz

Még ha a végjáték nem is sikerült túl fényesre, nehéz betölteni a Trónok harca helyén keletkezett űrt. Az HBO mindenesetre gondoskodik róla, hogy ezután se unatkozzunk. Június 5-én debütál a Doom Patrol tizenöt részből álló teljes első évadja. Olyan közkedvelt DC-hősök tűnnek fel a sorozatban, mint Robotman, Negative Man, Elasti-Woman, Crazy Jane, Cyborg, Mr. Senki, illetve Niles Cauldert, a Főnök.

image002.jpg

Hőseink baleseteik után emberfeletti képességekre tettek szert, mégis számkivetettekké váltak. Az idealista tudós, vagyis a Főnök (Timothy Dalton) vette őket szárnyai alá, aki viszont hirtelen eltűnik egy Földet veszélyeztető jelenség vizsgálata közben. Robotmanék olyan világért kezdenek harcolni, aminek semmit se jelentenek. A sorozat kitűnő kritikákat kapott és nagyon magas az IMDB-s és Rotten Tomatoes-os értékelése is.

Június 13-án folytatódik a Krypton (az első évadról írt kritikánkat itt olvashatjátok). A második évadban Zod tábornok újjáépítené a Kryptont és leigázná a galaxist, de Superman nagyapja, Seg-El az ellenállók szétszórt csoportjaival szövetkezve forradalmat hirdet Zod ellen. A folytatásban feltűnik a képregényekből ismert Végítélet, a nagydumás, galaktikus fejvadász Lobo és még számos új karakter.

image003.jpg

Lesz tehát mit nézni a Csernobil, a június 9-én debütáló Hatalmas kis hazugságok második évadja és a többi folyamatosan futó széria mellett a következő hónapban is. Keressétek fel az HBO GO kínálatát!